βίντεο

Δυο Ξένοι Αφιέρωμα - Η Εβελίνα σε σπάνια πλάνα

Οι Δυο Ξένοι, η σειρά φαινόμενο που εξακολουθεί να ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό κοινό με τις συνεχείς επαναλήψεις της, συμπληρώνει φέτος τα 20 χρόνια από την πρώτη προβολή της. Το Evelina Papoulia Official Site γιορτάζει με ένα αφιέρωμα στο κανάλι μας στο You Tube όπου θα ανέβουν κατά την διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν σπάνια βίντεο με τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές από εκείνη την περίοδο.

Στην ρομαντική κομεντί των Α. Ρήγα και Δ. Αποστόλου, η Εβελίνα Παπούλια υποδύεται την θρυλική ξανθιά τηλεπαρούσιάστρια του Πρωϊνού Χαμόγελου Μαρίνα Κουντουράτου που ερωτεύεται τον καθηγητή δραματικής τέχνης και σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μαρκορά που ερμηνεύει ο αξέχαστος Νίκος Σεργιανόπουλος.Στο αποκλειστικό βίντεο από τα αρχεία του Evelina Papoulia Official Site, θα απολαύσετε τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.

Η Εβελίνα Παπούλια, ο Νίκος Σεργιανόπουλος, ο Αίας Μανθόπουλος και ο Δημήτρης Τσούτσης ακολουθούν τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Ρήγα για να κάνουν πρόβα την σκηνή της δεύτερης σεζόν στην οποία η Πόπη Χατζηδημητρίου συμμετείχε φιλικά υποδυόμενη την αντικατάστρια της Μαρίνας στην εκπομπή της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το ολιγόλεπτο βίντεο συμπληρώνουν μερικά outakes, γυρίσματα σκηνών όπου το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο, όπου η Ντίνα Κώνστα, η Εβελίνα, ο Νίκος και ο Αλέξανδρος Ρήγας, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς, προσπαθούν για το καλύτερο αλλά πέφτουν σε... εμπόδια.

Επικοινωνείστε Μαζί Μας!


Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!Evelina Papoulia Official Site