βίντεο

Η Εβελίνα Παπούλια στα γυρίσματα του Τατουάζ

Η Εβελίνα Παπούλια, ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Αντρέας Γεωργίου δουλεύουν πυρετωδώς για το Τατουάζ.

Ο Αντρέας Γεωργίου είναι γνωστός για τις αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Instagram όπου ενημερώνει για την πορεία των γυρισμάτων των επιτυχημένων του σειρών. Φαίνεται ότι συνεχίζει αυτή την παράδοση και για την νέα αστυνομική σειρά του ALPHA Τατουάζ όπως έκανε και για το Μπρούσκο τα τελευταία χρόνια.

Έτσι όταν δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, η Εβελίνα Παπούλια και ο Απόστολος Γκλέτσος γύρισαν κάποιες από τις σκηνές τους στην Αίγινα, ο σκηνοθέτης δεν έχασε την ευκαιρία να μας βάλει στο κλίμα των γυρισμάτων αναρτώντας βίντεο των δημοφιλών ηθοποιών πίσω από τις κάμερες.

Το Τατουάζ, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους, μία ερωτική ιστορία που θα προσπαθήσει να ανθίσει μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα. Ανυποψίαστες γυναίκες θα βρεθούν στο στόχαστρο ενός κατά συρροή δολοφόνου. Αλλά ποιός είναι αυτός που σπέρνει τον τρόμο;

Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Ελίνα Ακριτίδου, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.

Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης.
Στον ρόλο της Μαργκός Νίβεν, η Κοραλία Καράντη.
Στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος.



Εβελίνα Παπούλια
Αντρέας Γεωργίου


Η Εβελίνα και ο Αντρέας μετά από τέσσερα χρόνια είναι σαν οικογένεια.

Εβελίνα Παπούλια
Απόστολος Γκλέτσος


Ο Αντρέας μιλάει με την Εβελίνα και τον Απόστολο

Εβελίνα Παπούλια
Απόστολος Γκλέτσος


Η Εβελίνα και ο Απόστολος στο λιμάνι της Αίγινας γυρίζουν μια σκηνή τους

Επικοινωνείστε Μαζί Μας!


Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!



Evelina Papoulia Official Site